Derde #4d19 training wandelvereniging

Zaterdagmorgen 2 februari… Het regent als we ons verzamelen onder de veranda van v.v. Juventa voor de derde vierdaagse training (25km). Er zijn voor vandaag twee routes uitgezet van om en nabij de 12,5km. Het is al even na achten als we op pad gaan voor het eerste rondje.Via het bedrijvenpark NW Twente bereiken we Aadorp door de modder van het ruiterpad (langs het spoor Almelo-Vriezenveen). Na de Bruglaan volgt er een ietwat saai stuk industrieterrein, maar km ‘s zijn km ’s 😉 Langs de Wendel en de vijvers lopen we weer richting Juventa. Ondertussen is het opgehouden met regenen… het is gaan sneeuwen(!). Na de welverdiende koffie met brood starten we rond 10.15 uur met rondje twee. Via de Lage Eggeweg en Oude Zwolseweg wandelen we door het “Vitens bos” en over “Lidy’s land” naar Hoge Hexel. De schaapskooi ligt er nat en verlaten bij. De besneeuwde wandelpaden voeren ons dwars door de weilanden naar het recreatiepark ‘t Lageveld. Kriskras voert de route ons rond de vijver voordat we de Vriezenveenseweg oversteken voor de laatste lus door de Weuste. ^BT

         

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Archief. Bookmark de permalink.