Eerste 4-daagse training 2019 wandelvereniging Ambulare Wierden

Het regent zachtjes onderweg naar de kantine van WTC Beukersweide waar ruim 25 enthousiaste Ambularanten bijeen zijn voor de eerste vierdaagse training van 2019.

Het is zaterdagmorgen 5 januari en er zijn twee routes van 10 km uitgezet in de prachtige omgeving van Wierden. Jan heeft de koffie vers gezet ……..

en voor wie elkaar de afgelopen week nog niet heeft gezien wenst elkaar een gelukkig   trainingskilometers. Wie heeft de route…? Al snel loopt iedereen in zijn of haar groep met het juiste tempo. De eerste 10 km gaan via het Lageveld en de Boomsweg op het Barkelsbos aan. Door het bos en via de oude Zwolseweg bereiken we Hoge Hexel. De Bruinehoopsweg en Lage Eggeweg brengen ons weer terug bij het startpunt. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden de nodige bruine boterhamen verstouwd zodat de tweede 10 km qua brandstof geen probleem zal opleveren. Het begin van de tweede route is hetzelfde. Echter bij de Boomsweg slaan we nu rechts af en gaan daarna meteen de 3e Lageveldsweg op, misschien wel de mooiste zandweg van de gemeente.

We bereiken de Bekkenhaar en via de gelijknamige weg lopen we richting Vriezenveen. Door het natte gras langs het Lateraalkanaal komen we op de Wierdenseweg. Via de weg naar het bedrijvenpark en Weusteweg gaan we de via Woestendijk opnieuw richting WTC. Nog maar een klein stukje en de eerste 4dse training zit er alweer op… het regent zachtjes. ^BT

     

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Archief. Bookmark de permalink.