Prachtige verwentocht bij Beeklust en Bellinckhof

Woensdag 30 mei was er een verwentocht georganiseerd voor leden en niet leden om kennis te maken met een andere startlocatie en omgeving. Deze keer was dit de Beeklust in Almelo, ook wel de “groene long ” genoemd. En groen was het wel mede door zomerse temperaturen. De wandelaars kregen daarom bij aanvang allen een flesje water mee en onderweg was er natuurlijk Het Ambularesnoepje. Via de Bellinckhof kwamen de wandelaars van de 5 en 7,5 km weer terug bij de kinderboerderij en daar wachtte hun een lekkere verrassing, een heerkijk koel ijsje. Jammer genoeg waren er maar 30 aanwezigen en de organisatie hoopt dan ook meer belangstelling voor de volgende wandeling .
( foto´s  worden binnenkort geplaatst)

 

Dit bericht is geplaatst in Archief, Verslagen. Bookmark de permalink.