Gratis wandelen bij Ambulare ????

Wandelvereniging Ambulare uit Wierden start op woensdagavond  2 mei en vrijdagmiddag  4 mei  “proefwandelingen. Deze proefwandelingen zijn bedoeld om mensen in Wierden, Almelo en omstreken …….gratis kennis te laten maken  met de wandelsport.

Een ieder kan dan wandelen in zijn/haar eigen tempo. Vaak horen we dat men denkt dat er  snel wordt gewandeld, maar dit is zeker niet de doelstelling van het wandelen bij Ambulare. Natuurlijk zijn er personen die snel wandelen,  maar …….

er is altijd een persoon (soms meerdere) van de wandelvereniging als laatste, (zowel bij de 5 km, als de 10 km) die nooit harder loopt dan de mensen die bij hem/haar lopen aangeven. En dit ook niet vervelend vindt.

Deelname aan deze wandelingen is gratis en neemt u gerust uw vriend of vriendin, buurvrouw of  buurman of kinderen mee.

Er zijn woensdag 2 verschillende afstanden nl. de 5 km en de 10 km en op vrijdagmiddag wordt alleen de 5 km gelopen.

Onderweg wordt u natuurlijk verrast met hét Ambulare-snoepje en na afloop ontvangt u een gratis kopje koffie/thee en kan er gezellig worden nagepraat of informatie betreffende Ambulare worden gevraagd.

Woensdag  2 mei       aanvang 19.00 uur
Vrijdag       4 mei        aanvang 14.00 uur

Startlocatie         :                  Wierdense Tennisclub Beukersweide
2e Lageveldsweg 3c
                                                  7641 PC Wierden 

Info betreffende proefwandelingen:
Erna Stege, 06-24425650   of ernastege@gmail.com

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Archief. Bookmark de permalink.