Derde training 4daagse 2018 

Derde training 4daagse 2018  Ambulare

 Het trainingsschema geeft voor zaterdag 3 februari ’18 25 km aan met als start en eindpunt Juventa 12. Even voor 08.00 uur hebben zich 23 wandelaars verzameld om de eerst 20+ training van dit seizoen af te werken. De trainer heeft nog enkele opmerkingen over de route ….

– iets over Mountainbikes en een trafohuisje – maar niemand die echt luistert… we willen(!) op pad. De eerste 100 meter lopen alle lopers nog door elkaar maar weldra vormen zich groepen wandelaars met hetzelfde tempo. We wandelen door het Loo met zijn
verscheidenheid aan villa’s en volgen de Mountainbike route dwars door de Huurne.

Het zonnetje vergezelt ons als we door de prachtige omgeving van de Grimberg lopen die daardoor nog mooier lijkt. We bereiken de Reggestreek waar het wandelpad ons langs traag stromende Regge naar het rustpunt “Camperplaats Baan” leidt. Bij binnenkomst zit de eerste groep al gezellig aan de koffie en ook de volgende groepen zijn snel voorzien. Na een kwartiertje of zo gorden we onze tassen om en beginnen aan het 2 e deel van de route die ons langs de Eksosche AA en het Dackhorst richting het Zuidbroek voert. Onder de A35 door en langs de Wendel en de vijvers bereiken we met een goed gevoel het eindpunt… deze 25 km ’s zitten toch maar mooi in de benen. We nemen afscheid van elkaar met een goed weekend en vergeet niet dat je de komende week al kan inschrijven voor Nijmegen. ^BT

Dit bericht is geplaatst in Archief, Verslagen. Bookmark de permalink.