Training 2 vierdaagse 2018

Zaterdag 20 januari staat de 2 e training voor een 4dse op het Ambulare programma. Het is nog donker en spiegelglad als ik even voor achten naar Juventa’12 fiets waar ook voor vandaag de start en pauze is geregeld. Net op tijd loop ik de kantine binnen om het laatste deel van de trainer zijn praatje te horen “veel lange en rechte stukken vandaag”, maar ja denk ik dan … deze kilometers tellen ook. Om precies 08.00 uur beginnen we ……

aan de eerste ronde van 10 km. Deze gaan via het landgoed de Barkel richting Hoge Hexel. Onderweg worden we verrast door drie reeën die vlak voor ons de 1 ste Lageveldsweg oversteken. Vanaf Hoge Hexel gaat het via de 3 e Lageveldsweg en de recreatieplas richting de finish waar de koffie vers gezet is. Als de koffie en Ton ’s verjaardagcake op zijn maken we plaats voor de volgende groep en gaan op pad voor de tweede ronde van 10 km. Via het Barkel ’s bos, Bruinehoopsweg en Vossenbosweg bereiken we de Schietbaanweg. Waar de afdaling van de Bruinehoopsweg ons eerder gemakkelijk afging is de stijging van de Schietbaanweg en Erve Meierinksweg een pittige kuitenbijter. Via het Loo bereiken we het eindpunt en nemen afscheid van elkaar met een “tot ziens en goed weekend”. Op naar training nr.3 …

Dit bericht is geplaatst in Archief, Verslagen. Bookmark de permalink.