Gezinskerstwandeling Ambulare op 2e Kerstdag

GEZINSWANDELING OP 2e KERSTDAG

Wandelvereniging Ambulare houdt op 26 december, (2e Kerstdag) weer haar traditionele Gezinswandeltocht. De afstand van deze prachtige wandeltocht is ongeveer 5 kilometer,      met onderweg vele leuke en lekkere verrassingen. Onderweg diverse optredens in kerstsfeer van o.a. de Stouwe Blaozers, Jennechies, doedelzakspeler etc.

De wandelroute voert door het prachtige buitengebied van Wierden, zoals landgoed de Barkel en outdoor centrum “De Boshoeve”, waar een idyllisch rustpunt wordt ingericht met  een kribbe het kindeke Jezus, herders, de drie koningen, schapen en een kameel.
Onderweg is er een expositie te zien van 150 zelfgemaakte Kerststallen/groepen door Erna Stege. Van allerlei materialen en op allerlei creatieve manieren is deze verzameling tot stand gekomen. De expositie is gratis te bezichtigen in outdoor centrum “De Boshoeve”

Onderweg ook een heerlijke versnapering.
Voor de kinderen is er onderweg een dierenpuzzel met leuke prijsjes
Gratis met Kerstman op de foto nostalgische  foto op antieke koets.

Wanneer               :        2e Kerstdag  –  26 december
Start wandeling   :        tussen 12:00 uur – 13:00 uur
Prijzen
:        kids t/m 4 jaar       : gratis
:        kids 4 t/m 12 jaar  : 1 euro
:        12 jaar en ouder   :  2 euro

Locatie                  :        Megiasport, Lageveld,
2e Lageveldsweg 12, 7641 PC, Wierden

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Archief. Bookmark de permalink.