Sallandse 4daagse 2017

Sallandse 4daagse 2017

10 leden van Ambulare hebben 1 dag gelopen en 2 leden alle 4 dagen. Het jaarlijks terugkerend festijn vindt plaats in de herfstvakantie regio noord.

De eerste dag is de dag van Wijhe omgetoverd in Halloweensfeer, de tweede dag de dag van Heino aangekleed in rood,  derde dag de dag van Luttenberg elk jaar een ander thema met een hard gekookt eitje.

De laatste dag de dag van Heeten altijd gezellig in het centrum. Een gezellig en goed georganiseerde tocht met veel belevingen, door een fietsenzaak, Gemeentehuis, meubelzaak, veestallen, harde wegen, zand-, fiets-, bos- en schouwpaden.  Zelfs weilanden werden niet ontzien.

Aan het eind van de dag ontvangst in de gezellige tent. Een aanrader deze 4dgse voor allen.

 

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Archief, Verslagen. Bookmark de permalink.