Verslag Verwentocht 3 in Enter

Woensdag 28 juni was de wandelavond om de 3e verwentocht te gaan wandelen.
Nadat er overdag al enkele zware stortbuien waren geweest was het toch ook nog tegen de avond niet helemaal droog. Zoals gewoonlijk was het vertrek om 18.30 gepland vanaf het Binnenhof in Wierden. Om 18.25 kwam de 1e fietser eraan; Gelukkig, we hoefden niet alleen met de organisatie naar Enter te fietsen.
Even later ook nog 2 heren, dus met zijn vijven op pad. Daar aangekomen waren er gelukkig toch auto’s met wandelaars aanwezig. In totaal 2 heren voor de 10 km en 11   deelnemers voor de 5 km. Beide wandelingen waren door Wim Geertman uitgezet en een ieder vond het echt de moeite waard dat ze toch de moeite genomen hadden om te wandelen. Na afloop was er een heerlijk drankje en een lekkernij en werd er voor de heren van de 10 km nog wat achtergelaten. Al met al toch een leuke avond volgens mij.

Foto’s volgen z.s.m.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Archief. Bookmark de permalink.