Woensdag 31 mei verwentocht 2 in Hoge Hexel

Wandelen met Ambulare in Hoge Hexel

Woensdag 31 mei houdt Wandelvereniging Ambulare haar 2e verwentocht van dit jaar. Een verwentocht is een wandeling van 5 of 10 km met de start op verschillende plaatsen in de gemeente Wierden en tijdens en na deze wandeling worden de deelnemers dan ook nog verwend met iets lekkers. De 2e verwentocht heeft als startpunt  “het skoap’nskot in Hoge Hexel. Vandaar uit vertrekken de wandelaars naar het mooie buitengebied van Hoge Hexel. In deze mooie natuur komen de wandelaars dan ook van alles tegen, van mooie bospaden, kikkerpoelen, vogelhuisjes, het waterwingebied, uitgestrekte weilanden, zandpaden tot paden speciaal aangelegd langs de randen van de weilanden. Al met al een fantastische reden om aan deze verwentocht deel te nemen.  Maar ….. er is meer. Deze verwentocht hebben we een sponsor gevonden, firma Engberts & Olthuis / Home Sweet Home en nog wel één die niet met geld ons sponsort maar die op een hele leuke maar vooral lekkere manier een ieder wat aan mag bieden. Reden te meer om ook hiervan gebruik te maken. En natuurlijk is er dan ook hét Ambulare-snoepje, “het lekkerste snoepje van Wierden”.

We willen nog even vermelden dat een ieder in zijn of haar eigen tempo  kan en mag wandelen. Vaak horen we via via dat men zegt dat er bij Ambulare op een redelijk hoog tempo wordt gewandeld, maar dit is echt niet  zo, er is altijd een lid van Ambulare die achteraan loopt en bij eventuele achterblijvers  blijft  wandelen.
We vertrekken zoveel mogelijk woensdag 31 mei gezamenlijk per fiets om 18.30 van het Binnenhof  in Wierden.
Leden die met de auto naar het Skaop’nskot komen worden hier om 19.00 verwacht.
Ook niet leden van Ambulare kunnen deelnemen aan deze tocht; (dus neem gerust je buurvrouw/buurman, vriend of vriendin, etc. mee.)
Leden Ambulare:  natuurlijk gratis

Datum       Woensdag 31 mei

Locatie:     Skaop’nskot (schaapskooi) Hoge Hexel
Adres         Piksenweg 5a, 7645 BC, Hoge Hexel

Tijd             19.00 uur  –    18.30 uur vertrek per fiets Binnenhof

Parkeren    Auto kan geparkeerd worden bij het Kulturhus,           
                     Nieuwe  Schoolweg 5 , Hoge Hexel 

Kosten       € 2,50, incl. traktaties.
                      Ambulare leden natuurlijk gratis

Info            Erna Stege, 06 24425650       www.ambulare.org

Groetjes verwencomité >  Janny Minkjan, Diny Eding en Erna Stege

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Archief. Bookmark de permalink.