Verwentocht Krentenbloesemtocht woensdag 5 april 2017

Een verwentocht is een avondwandeling, met een startlocatie elders in de buurt van de gemeente Wierden. Op deze avond maakt men dus kennis met de mooie plekjes /wandelroutes in/om  Wierden en  krijgt men tijdens en na afloop iets lekkers, vandaar de term “Verwentocht”.

De 1e verwentocht van 2017 heeft als startlocatie : het Theehuys de Grimberg in Notter. Door de hoge temperatuur van de afgelopen week staan de krentenbloesems op springen zodat we as woensdag een mooie verschijning van de bloesems zullen zien.


We vertrekken zoveel mogelijk woensdag 5 april gezamenlijk per fiets om 18.30 vanaf het Binnenhof    in Wierden. Leden die met de auto naar het Theehuis komen worden hier om 19.00 verwacht. Er is deze avond een 5 km + 10 km route, en wel super,  super mooie, dus komt allen.

Na afloop van de wandeling gaan we gezamenlijk bij het Theehuys een heerlijk kopje thee -koffie drinken, waarna we dan weer naar Wierden terug fietsen. De koffie/thee met een heerlijke plak krentenbrood wordt u aangeboden namens wandelvereniging Ambulare. Is dat even verwennen of niet !!!

Ook niet leden van Ambulare kunnen deelnemen aan deze tocht; (dus neem gerust je buurvrouw/buurman, vriend of vriendin, etc. mee.) De kosten hieraan verbonden zijn       € 2,50, incl. traktaties. Leden Ambulare: gratis

flyer Krentenbloesemtocht 2017

Adres en routebeschrijving per auto vanaf Wierden
Theehuys Grimberg ,  Grimbergerweg 5, Notter    Telefoon: 06 34 33 61 24

U neemt de N350 richting Rijssen; 2e rotonde rechts af en meteen links af op B-weg
ca. 2,8 km, gaat u rechtsaf de Grimbergweg in
Na de spoorwegovergang gaat u de eerste weg links .Na 300 meter vindt u het Theehuys  aan de linkerzijde van de weg.

 Inlichtingen : ernastege@ambulare.org : 0624425650
Groetjes  verwentochtencomité : Diny, Janny en Erna

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Archief. Bookmark de permalink.