Grote animo voor 1e verwentocht Ambulare

De 1e verwentocht van dit jaar, de krentenbloesemtocht, was ook dit jaar weer een geweldig succes. Maar liefst 80 wandelaars hadden zich per fiets dan wel per auto verzameld om 19.00 uur bij theehuys “de Grimberg” in Notter om daar een 5 of 10 km route te wandelen langs de prachtige krentenbloesemwallen , die de afgelopen week prachtig in bloei stonden. Mede door het fantastische weer was de opkomst zo groot en was iedereen vol lof over de wandeling.

Ook voorzitter Herman Minkjan, was zeer tevreden over het aantal deelnemers. “Dit is bijna één van de mooiste wandeltochten in de omgeving van Wierden, en daarom zijn we ook hierheen verhuisd met de Rabo-Oranjetocht, die dit jaar op 14 mei wordt gehouden. Dan komen uit heel Nederland wandelaars hier naar toe om van deze omgeving te genieten. Dit kan dan door een 5-10-20-30 of  40 km route te wandelen, aldus de enthousiaste voorzitter. De volgende verwentocht wordt gehouden op woensdag 25 mei as. Meer info hierover of over de andere wandeltochten, dan wel foto’s van de krentenbloesemtocht zijn te vinden op : www.ambulare.org

Zie voor alle foto’s het fotoalbum

Dit bericht is geplaatst in Archief, Verslagen. Bookmark de permalink.