Gezins-Kerstwandeling 2022 Ambulare Wierden

Op de vierde adventzondag van ’22 worden de wandelaars – na twee lange jaren van afwezigheid – onder de vrolijke kerstklanken van draaiorgel ‘Anton Pieck’ verwelkomt bij WTC Beukersweide voor de Wierdense Gezins-Kerstwandeling.

Voor de kleine wandelaars staat het kerstvrouwtje klaar met een Ambulare-snoepje en het formulier voor de speurtocht.  Het vriest licht dus gauw inschrijven en op stap om te genieten van een fantastische winterwandeling. Nog maar net onderweg of we worden in een stal van boer Westrik onthaalt op glühwein met een kerstkransje. Het smaakte best tussen het jongvee dat vanuit de loopstal rustig staat toe te kijken. Verder gaat het langs de Midwinterhoorns die ‘n oaln roop’ over de es laten schallen en door het witte Barkelsbos richting het recreatiepark ‘Het Lageveld’. Daar begroet de Kerstman ons al van verre hohohó. De drie koningen met Jozef en Maria staan in prachtige kostuums rond de kribbe. De dames van het accordeonensemble spelen kerstliederen vanuit het paviljoen en dat maakt het plaatje compleet. Het pad dat we via de pijlen moeten volgen laat ons al het moois van het ‘Lageveld’ zien alvorens op de 2e Lageveldsweg de klanken van het draaiorgel steeds luider worden…^

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink.