CORONA EN REGISTRATIE

Beste leden,

Met z’n allen zorgen we ervoor dat Corona uit ons leven blijft en dat betekent weer een aantal nieuwe maatregelen. De door de regering aangekondigde verscherpte Corona maatregelen voor de horeca gelden ook voor de sportclubs.

De nieuwe regel  van de overheid luidt als volgt:

Het is verplicht in het clubhuis, de kantine en op het terras, zowel binnen als buiten, te werken met reserveringen (vooraf of ter plekke), moeten gasten een vaste zitplaats hebben (volgens de 1.5 m regels) en is het verplicht gasten te vragen zich te registreren zodat de GGD een grondig bron- en contact onderzoek kan in geval van besmettingen “.

Veel van het bovenstaande hebben we al geregeld, alleen niet in alle gevallen is de registratie op orde. Omdat we niet weten wie er gebruik maakt van het terras en het clubhuis open willen houden gelden voor Beukersweide vanaf zondag 16 augustus de volgende regels.

We doen dit voor de gezondheid van alle leden! Uiteraard gaan we er weer vanuit dat elk lid zijn/haar  verantwoordelijkheid neemt zowel voor zichzelf als ook naar andere leden. De toezichthouders zullen streng toezien op het naleven van de regels.

Regels

– IEDEREEN die komt wandelen MOET zich iedere keer dat men komt wandelen registreren.

– Bezoekers, dus ook leden die komen kijken, dienen zich met naam en telefoonnummer op de aanwezige formulieren te registreren

– De schriftelijke registraties worden per dag bijgehouden en opgeslagen in een map op het park.

Wij rekenen op jullie zodat we met z’n allen zonder politieagent te spelen kunnen genieten en nagenieten van onze wandelingen.

Veel wandelplezier en stay safe.

Het Bestuur

 

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Archief. Bookmark de permalink.