2e Vierdaagse training 2020.

Zaterdag 25 januari staat opnieuw een #Vierdaagse training van #wandelvereniging #Ambulare op de rol. Ook voor vandaag zijn twee routes van om en nabij de 10 km uitgezet in het mooie buitengebied van #Wierden. Klokslag 08:30 uur beginnen 22 wandelaars aan de eerste ronde… weg is pech. De route voert ons via de Barkel richting Meijerinksberg. Langs de grafheuvels naast de Oude Zwolseweg lopen we door het ontgonnen deel van het Westerveen. Op de lange en rechte Vossenbosweg wordt het wandeltempo flink opgeschroefd. We worden een stukje vergezeld door glanzende Friese paarden die nieuwsgierig een kijkje zijn komen nemen. Al snel slaan we linksaf de Schietbaanweg in. Deze gedeeltelijke zandweg voert ons langs de prachtig herstelde schietbaan. Via het Kluinveen bereiken we het startpunt bij Juventa’12 voor een welverdiend kopje koffie.

Voor het al te gezellig wordt starten we met de 2e route. Deze gaat kort gezegd rond het bedrijvenpark Twente. Over de Weusteweg en het modderige ruiterpad naast de N36 bereiken we Aadorp. Na de Bruglaan volgt er een ietwat saai stuk industrieterrein. Maar kilometers zijn per slot van rekening kilometers, dus niemand maalt erom. Onder het viaduct van de N36 door lopen we rond de vijvers en om de wijk de Weuste weer richting de fiets…
Zo deze #4dse training zit er op. Lekker gelopen! ^BT #4d20

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Archief. Bookmark de permalink.