1ste 4dse 2020 training Ambulare Wierden.

Het is fris en het beloofd een mooie dag te worden als ik vanmorgen richting Juventa’12 fiets om deel te nemen aan de 1ste #4dse training van #wandelvereniging #Ambulare. Er zijn twee routes van 10km uitgezet in de prachtige omgeving van #Wierden. Iets over 8.30 uur gaan ruim 20 ambularanten op stap voor de eerste van de twintig “officiële” trainingskilometers. Al snel loopt iedereen in de groep met het juiste tempo.\

De eerste 10km gaan via het Lageveld en de Boomsweg op het Barkelsbos aan. Door het bos en via de oude Zwolseweg bereiken we Hoge Hexel. De Bruinehoopsweg en Lage Eggeweg brengen ons weer terug bij het startpunt. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden de nodige boterhamen verstouwd zodat de tweede 10km qua brandstof geen probleem zal opleveren. Het begin van de tweede route is hetzelfde. Echter bij de Boomsweg slaan we nu rechts af en gaan daarna meteen de 3e Lageveldsweg op (misschien wel de mooiste zandweg van de gemeente). We bereiken de Bekkenhaar en via de gelijknamige weggaat het richting Vriezenveen. Door het natte gras langs het Lateraalkanaal bereiken we de Wierdenseweg. Via het bedrijvenpark Twente en Weusteweg lopen we de via Woestendijk opnieuw richting Juventa’12… ^BT

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Archief. Bookmark de permalink.