Snertwandeling groot succes

Snertwandeltocht 11 februari 2017

Snertwandeling groot succes

De Snertwandeling van Ambulare is een groot succes geworden. Honderden wandelaars uit den lande hebben zich vergaapt aan de mooie omgeving, de complimenten voor Wim Geertman (routeplanner) waren dan ook meer als verdiend.

RTV Oost was ook aanwezig, na een rondrit van 90 minuten bleek er slechts 40 seconden op band te staan, ik denk dat ze koude handen had.

De wandelaars werden op gevaarlijke punten door verkeersregelaars netjes en veilig de straat over gezet. Onze verkeersregelaars waren tevens gastheren en dame want elke wandelaar werd verrast met een Ambulare lollie hetgeen zeer op prijs werd gesteld. We hadden mooie rustplaatsen met gastheren en dames van Ambulare,  waar men rustig kon genieten van de koffie en de thee.

De keuken brigade had druk werk om alle lunchpakketjes klaar te maken en natuurlijk de snert warm te maken het was een heerlijke snert en dat was de beloning na een prachtige wandeling.

Rest mij alle vrijwilligers (Gerrit Jurjens en zoon voor de gastvrijheid) hartelijk te danken voor hun geweldige inzet voor het welslagen van deze prachtige AMBULARE dag.

Dit bericht is geplaatst in Archief, Verslagen. Bookmark de permalink.