De 4daagse

Altijd al eens een 4daagse willen wandelen? Bij Wandelvereniging Ambulare in Wierden kun je daarvoor de training volgen zodat je een 4daagse goed getraind van start kunt gaan en ook uit kunt lopen. Ambulare begint de eerste woensdag in november 2019 met de 4daagse training voor de “nieuwelingen”. In de maanden november en december wordt er elke woensdagavond om 19.00 uur getraind. Ben je nog ongeoefend?, dan begin je in november met de 5 km, later de 7,5 km en daarna de 10 km. Vertrek is telkens bij zwembad De Kolk aan de Dikkensweg in Wierden. In januari 2020 beginnen we met de twee wekelijkse training telkens op de zaterdag, te beginnend met 20 km en geleidelijk aan opbouwend tot en met de 30 of 40 km afhankelijk van de afstand die je bij de 4daagse wilt gaan lopen.

Voor info elke woensdagavond bij zwembad De Kolk of via email: wgeertman@hotmail.com

4daagse-ambulare

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Archief. Bookmark de permalink.