Herman Minkjan benoemd als Erelid van Ambulare.

Herman-Minkjan

Op vrijdag 20 september is Herman Minkjan gehuldigd als erelid van Wandelvereniging Ambulare. In de historie van de vereniging is het tot nu toe nog niet eerder voorgekomen dat een lid tot erelid is benoemd.

Op 14 juni 2007 was hij een van de oprichters van Ambulare en heeft hij als voorzitter de oprichtingsakte van Wandelvereniging Ambulare Wierden getekend. In 2018 heeft hij i.v.m. zijn gezondheid de voorzittershamer overgedragen. Bevlogen, enthousiast en enorm betrokken. Een aantal woorden die Herman kenmerken. In de loop der jaren heeft hij in heel veel gevallen een voortrekkersrol gespeeld bij activiteiten betreffende Ambulare. Het zijn er teveel om op te noemen. Maar enkele waarin hij een grote rol heeft gespeeld zijn toch wel de alom geroemde Oranjetocht, snerttocht, Wierdense avondvierdaagse en gezinskerstwandeling.

Dit bericht is geplaatst in Archief. Bookmark de permalink.